Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Drumuri BLOCATE în Alba, din cauza copacilor prăbuşiţi pe carosabil, după furtună. InfoTrafic

Publicat

21691226_126364258016396_155502764_n InfoTrafic Poliţia Română a actualizat informaţiile privind drumurile blocate în judeţul Alba, după furtuna de duminică după-amiaza.

Drumul Naţional 1R, între localităţile Horea şi Albac, în Apuseni, a fost blocat, duminică după-amiaza, după ce mai mulţi copaci s-au prăbuşit pe carosabil, după furtună.

UPDATE1: În jurul orei 20.30, IPJ Alba a transmis că nu mai erau drumuri naţionale blocate.

ISU Alba a completat că DJ750 Gârda – Dealul Ordâncuşii era în continuare blocat de copaci. De asemenea, pe un drum forestier, între Lupşa şi Bistra, mai erau trei maşini blocate.

UPDATE: În jurul orei 19.50, IPJ Alba a informat că DN1R Horea – Mătişeşti a fost deblocat în totalitate.

Reamintim că o furtună violentă s-a manifestat duminică după amiaza în judeţul Alba.

În urma vântului puternic, în judeţul Alba au fost afectate cel puţin 8 acoperişuri de bloc, zeci de copaci (aproximativ 50) s-au prăbuşit pe diferite drumuri, îngreunând circulaţia, mai multe autovehicule au fost avariate, potrivit ISU Alba.

Vezi FOTO-VIDEO UPDATE: FURTUNĂ violentă în ALBA. Acoperişuri smulse de vântul puternic şi alte pagube, la Alba Iulia, Sebeş, Cugir

Şi alte localităţi din Apuseni au fost afectate de furtună. În imaginea de mai sus, copaci prăbuşiţi pe carosabil, în comuna Avram Iancu. Au fost întreruperi de curent.

Şi DN75, între localităţile Gîrda şi Arieşeni, judeţul Alba, a fost blocat, în jurul orei 18.00.

În jurul orei 19.40, IPJ Alba a comunicat că drumul a fost deblocat, pe un sens.

21706823_1251156341697556_829428842_o “Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timpul ploii, fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare. În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de şosele.

De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie deosebit de sporită şi să adopte permanent o conduită preventivă, pentru a putea evita producerea oricărui eveniment rutier”, a transmis Poliţia Română.

Şi pe DJ107 C, spre Vinţu de Jos, a fost blocat un sens. Au căzut stâlpi de lemn pe şosea.

În galeria foto de mai jos, imagini de pe drumul spre Râmeţ (Valea Mănăstirii) – credit foto Răzvan Moşneag.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax