Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cătălin Botezatu și alți creatori români și-au prezentat noile colecții la un eveniment monden în Alba Iulia

Publicat

IMG_1686 Îmbrăcați la patru ace, aranjați și dichisiți, albaiulienii s-au prezentat, miercuri seara, la unul dintre puținele evenimente mondene care au loc în oraș. Cinci prezentări de modă, încheiate cu apariția lui Cătălin Botezatu, au scos din casă, chiar și pe vreme de furtună, iubitorii de modă din oraș.

Politicieni, avocați, directori de instituții sau alți albaiulieni iubitori de modă și însetați de evenimente mondene la care își pot etala cele mai sofisticate ținute, au participat miercuri seara la lansarea primei agenții de modele din oraș.   Evenimentul a adunat peste 100 de persoane care au avut ocazia să admire colecțiile unor designeri autohtoni dar și a unor creatori de renume precum Tina Olari sau invitatul special, Cătălin Botezatu.

Prezentările de modă au fost organizate cu ocazia lansării agenției de modele a Sorinei David, o tânără de 34 de ani din Alba Iulia, pasionată de modă de când se știe și care, în urmă cu ceva ani, a fost model. Sorina s-a gândit că oamenii frumoși din oraș care doresc o carieră în lumea modei merită un loc în care să se poată dezvolta și unde își pot îndeplini visul.

IMG_1690 Evenimentul de lansare a început la ora 19.30 cu prezentarea colecției de rochii de mireasă semnată de albaiulianca Dana Cristea. A urmat apoi noua colecție de genți a unui brand original din Sebeș, Mihaela Cîrlugea este o creatoare de modă din Cluj-Napoca, Tina Olari cu o colecție de rochii de mireasă şi de seară.

Cel mai așteptat designer a fost Cătălin Botezatu care a adus cu el colecția de costume Viggo. La finalul prezentării, Botezatu s-a lăsat fotografiat și a povestit cu albaiulienii prezenți la evenimentul monden.

Pauzele între prezentări au fost animate de dansatoarele de la Magna Nemesis și de copiii de la Asociația “Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”, asociație pentru care s-a organizat și o tombolă cu strângere de fonduri.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax