Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte, pe două săptămâni. Temperaturi şi precipitaţii până în 26 noiembrie

Publicat

Sunt posibile ploi aproape în fiecare zi, dar şi lapoviţă şi ninsori, în următoarele două săptămâni. Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, pentru perioada 13-26 noiembrie, pentru regiuni din ţară. Temperaturile vor fluctua de la 8 grade, la valori, mai mici, în Transilvania, în următoarele zile.

În Transilvania, media temperaturilor diurne va scădea de la 16 grade în prima zi, până la 8 grade în data de 15 noiembrie. În ziua următoare va crește cu 2 grade, apoi va reveni la 8 grade, nivel la care se va menține și în următoarele 3 zile. Între 21 și 26 noiembrie se va resimți o nouă scădere a valorilor termice, cu aproximativ 2 grade.

Temperaturile minime vor fi și ele în scădere, media lor va fi pozitivă până în jurul datei de 18 noiembrie, apoi va coborî sub pragul înghețului, iar în ultimele două zile va atinge -2 grade.

Pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe aproape în fiecare zi.

La munte, atât temperaturile maxime, cât și cele minime, vor fi în scădere. Media maximelor va coborî de la 8-9 grade în primele două zile, până la 0-1 grad în a doua săptămână, iar a minimelor de la 1-2 grade, până la -5 respectiv -4 grade.

Trecător vor fi precipitații slabe aproape în fiecare zi, în primele zile predominant sub formă de ploaie, apoi mai ales lapoviță și ninsoare.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax