Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: ,,Caravana literară” a Bibliotecii Județene Alba, la Școala ,,Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia

Publicat

,,Caravana literară a scriitorilor în școală” ajunge miercuri la Școala Gimnazială ,,Ion Agârbiceanu din Alba Iulia. Punctul cel mai important al întâlnirii va fi lansarea cărții ,,Ion Agârbiceanu – Opere”.

Cartea a fost editată sub egida Academiei Române și având un colectiv de coordonare condus de prof.univ.dr. Ilie Rad  de la Universitatea ,,Babeș – Bolyai” din Cluj Napoca. Cu acest prilej, un set din această lucrare va fi dăruit școlii gazdă, cu titlul de donație din partea inițiatorilor proiectului.

În continuarea programului, elevii Școlii Gimnaziale ,,Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia vor avea prilejul să-i întâlnească pe scriitorii Cornel Nistea, Lucian Dragoș Bogdan, Felicia Colda și Daniela Floroian.

,,Carava literară a scriitorilor în școală”, proiect inițiat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România-Filiala Alba-Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Alba și Școala Gimnazială ,,Ion Agârbiceanu” are ca scop familiarizarea elevilor cu serviciile de bibliotecă, cultivarea gustului pentru lectură și transformarea bibliotecii într-un centru multicultural care să satisfacă cerințele exprimate de mebrii comunități pe care o deservește.

La întâlnirea cu cartea, scriitorii și copiii vor participa Silvan Stâncel – managerul Biblioteci Județene ,,Lucian Blaga” Alba, Nicolae Andron, directorul școlii, profesori, bibliotecari, elevi și toți cei ce iubesc cartea și pe autorii ei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax