Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

24 noiembrie: TOPUL FIRMELOR din Alba. Performanţa companiilor în 2016, premiată de Camera de Comerţ

Publicat

Camera de Comerţ şi Industrie Alba prezintă în 24 noiembrie Topul Județean al Firmelor, ediţia 2016, care reuneşte peste 1700 de companii. Vor fi premiate cele mai performante companii din 7 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

„Ajuns la ediția a XXIV-a, Topul Firmelor 2016 reprezintă nu doar o obligație ce revine Sistemului Cameral, conform legii, dar constituie și un prilej de sărbătoare pentru agenții economici, premiați pentru rezultatele de excepție pe anul 2016. Topul Județean al Firmelor reprezintă evenimentul anual, organizat de Camerele de Comerț Județene, singurele abilitate prin lege să organizeze o asemenea gală”, transmit reprezentanţii Camerei de Comert.

Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

„Topul Firmelor este o lucrare amplă, o lucrare care se bazează pe foarte mulți indicatori economici și reprezintă o carte de vizită, din punct de vedere economic, a județului Alba. Clasamentul județean din acest an cuprinde 1.713 de agenți economici,  respectiv: 46 Cercetare, Dezvoltare și High Tech; 352 Industrie, 141 Agricultură, Silvicultură, Pescuit, 141 Construcții, 450 Servicii și 491 Comerț și 92 Turism. 1

De asemenea, reamintim că în Topul Național, din județul nostru, 144 de companii au ocupat locul 1-10 cu o cifra de afaceri de 1.557.385.928,07 euro, dintre care 63 sunt pe locurile 1-3”, a declarat Corneliu Orzea, președintele CCI Alba.

Vezi şi Peste 60 de companii din județul Alba pe podium, la Topul Național al Firmelor. 28 sunt pe locul I

În cadrul evenimentului din 24 noiembrie 2017, de la Alba Mall – Sala BallRoom, va fi lansat catalogul „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2016”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele celor peste 1700 de companii, clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax