Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ vrea o decizie a comitetului de iniţiativă privind suspendarea conducerii PDL Sebeş: „Vorba românului, boală lungă, moarte sigură”

Publicat

La începutul lunii februarie 2012, conducerea PDL Sebeş rămâne încă suspendată, iar, cu doar câteva luni rămase până la alegerile locale, soluţionarea conflictelor din organizaţie devine o problemă din ce în ce mai stringentă. În timp ce comitetul de iniţiativă desemnat pentru rezolvarea disensiunilor din PDL Sebeş întârzie să se pronunţe, membrii partidului sunt cei care atrag atenţia asupra consecinţelor pe care această amânare le poate avea la următoarele alegeri.

Preşedintele comitetului de iniţiativă, senatorul Nicolae Dobra a fost luat din nou la bani mărunţi de jurnalişti vizavi de situaţia din organizaţia de la Sebeş. Acesta a evitat din nou oferirea unui răspuns, limitându-se să asigure că toate concluziile luate vor fi prezentate în următoarea şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PDL Alba şi că PDL va avea candidat la Primăria Sebeş, pentru următoarele alegeri.

Întârzierea soluţionării problemei de la Sebeş trezeşte nemulţumiri şi în rândul membrilor PDL. Deputatul Clement Negruţ atrage atenţia asupra modului în care această amânare poate afecta imaginea PDL la următoarele alegeri: „Prea mult o lungim cu luarea unei decizii acolo şi asta ne va afecta. Dacă o tot lungim, vorba românului, boală lungă, moarte sigură. Pe mine mă interesează ca PDL să câştige Primăria Sebeş, iar faptul că nu luăm o decizie acum, bună, proastă, e mult mai grav decât amânarea la nesfârşit”.

Reamintim că PDL Alba a decis, la sfârşitul anului 2011, suspendarea conducerii PDL Sebeş şi desemnarea unui comitet de iniţiativă care urma să soluţioneze în cel mai scurt timp conflictul ce trenează în interiorul organizaţiei locale, între primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan. În cursul săptămânii trecute, Sârbu a explicat jurnaliştilor că între el şi viceprimar nu mai există cale de mijloc şi că speră ca, în luarea unei decizii, comitetul de iniţiativă să ţin cont de acest aspect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dorel Marcu

    duminică, 05.02.2012 at 16:30

    Sebesenii au opinia ca cei doi cocosi, de rasa, pintenati, frumosi trebuie sa dispara urgent din fruntea Sebesului. Linistitul burg nu poate si nu trebuie sa fie condus de catre doi scandalagii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax