Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PDL Alba a stabilit candidaţii la primării pentru alegerile locale, la 77 din cele 78 de localităţi din judeţ. În 8 mai, listele finale

Publicat

Liderii PDL Alba au stabilit, în ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, candidaţii la primăriile din Alba pentru următoarele alegeri. Potrivit senatorului Alexandru Pereş, la această dată s-au definitivat nominalizările la 77 din cele 78 de localităţi din judeţ, singura dintre ele unde încă se mai poartă discuţii fiind comuna Ciugud.

Deşi nu au dorit să facă publice încă listele finale, democrat-liberalii au dezvăluit câteva dintre numele primarilor propuşi pentru alegerile din vară. Este vorba despre Silviu Vinţeler, actual primar al comunei Noşlac şi candidat la Primăria Ocna Mureş din partea PDL, Dorel Corcheş la Cîmpeni şi Robert Oancea la Rimetea. Alexandru Pereş a declarat că, în localităţile unde există deja primari în funcţie, aceştia vor fi susţinuţi şi pentru următoarele alegeri.

Pereş a dezvăluit şi că, pentru alegerile din iunie, 5 primari ai opoziţiei vor candida din partea PDL. Este vorba despre primarii din Poşaga, Sohodol, Doşdat, Mihalţ şi Mogoş.

„Avem o singură dilemă deocamdată, dar rezolvabilă într-o săptămână, la Ciugud. Referitor la Sebeş, acolo candidatura cred că e clară, va rămâne Dorin Nistor. Până în 8 mai, când e definitivarea candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean, noi, în perioada 20-25 aprilie, vom depune la Biroul Teritorial Judeţean toate dosarele cu probele ataşate. Am fixat şi directorul de campanie, pentru alegerile locale, este vorba despre domnul Marius Haţegan şi de o echipă tânără, care să preia din mers această importantă activitate de coordonare şi am stabilit şi mandatarul oficial, Şerbu Nicolae. Deocamdată avem listele de consilieri alfabetic… nu avem de gând în mare parte să schimbăm primarii în funcţie, mai  ales după ce, patru ani de zile, prin efortul general, am investit mult în ceea ce înseamnă primari şi eu consider că avem 49 de primari foarte buni”, a declarat Pereş.

Vizavi de Primăria Sebeş, Pereş a declarat că Dorin Nistor este candidatul desemnat de PDL, dar nu a putut face foarte multe precizări referitor la sondajul despre care PDL susţinea anterior că va arăta care va fi cel mai potrivit lider pentru Primăria Sebeş: „Sondajul probabil că s-a încheiat. Să vedem, Dorin Nistor cum se poziţionează faţă de ceilalţi doi concurenţi, nu ştiu ce va fi acolo”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zaher iskandarany

    sâmbătă, 17.03.2012 at 08:44

    Abia astept sa vad cum si-o fura
    Pn*l** dupa alegeri…sa il vad pe florinel cum plange sub fusta lui teo atanasiu…hahaha

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax