Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

De miercuri: Post vacant la conducerea OIR POSDRU Centru. Dorin Nistor a demisionat pentru a putea candida la alegeri

Publicat

Începând de miercuri, 9 mai, fotoliul de conducere al OIR POSDRU Centru va rămâne liber. Anunţul a fost făcut de Dorin Nistor, care a explicat că şi-a dat demisia din această funcţie, pentru a putea candida la alegerile din vară

Declaraţiile lui Nistor vin şi ca un răspuns la acuzaţiile liberalului Florin Roman, care l-a nominalizat recent pe acesta ca fiind unul dintre oamenii cu funcţii publice din Alba care fac campania PDL. Nistor ne-a explicat că, prim ordinul nr. 610 din 05.04 2012, emis de ministrul Claudia Boghicevici, s-a dispus încetarea raporturilor sale de lucru în cadrul OIR POSDRU Centru şi, mai mult de atât, de o lună, respectiv din 9 aprilie până în 8 mai, acesta se află în concediu fără plată.

Potrivit lui Dorin Nistor, acuzaţiile lui Roman nu au nici un fundament, mai ales că, din 12 aprilie, acesta a cerut să i se aprobe concediul fără plată. Reamintim că Nistor este candidatul PDL Alba la alegerile locale pentru Primăria municipiului Sebeş.

După plecarea acestuia de la conducerea OIR POSDRU, funcţia de director al instituţiei va fi ocupată în perioada următoare, prin concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. andrei

    marți, 08.05.2012 at 16:47

    cine verifica sponsorii fostului patron de la garda financiara , copy kit , niky, elis, …viitorii patroni ai sebesului…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax