Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(VIDEO) Liderii PDL Alba: „La Sebeș s-au furat alegerile, dar din păcate nu avem cum să o dovedim”

Publicat

Liderii PDL Alba sunt convinși că la Sebeș s-au furat alegerile. Prezenți în conferință de presă, primarul Mircea Hava și Clement Negruț au comentat rezultatele alegerilor locale, precizând că, deși din păcate nu au cum să dovedească, la Primăria Sebeș, scrutinul a fost compromis.

În opinia primarului Mircea Hava, la Sebeș „s-a manevrat tot ceea ce s-a putut manevra. Nu pot fi 150 de voturi albe, nu se pot manevra lucruri de genul ăsta. Păcat că nu am nicio dovadă, dar pot să vă spun că și la Alba Iulia au fost transportate persoane cu taxiurile, care au făcut 20-30 de curse cu oamenii la secțiile de votare. La Sebeș ne-au furat mai ales că votul a fost foarte strâns și vă mai spun un lucru: am pierdut la Sebeș politic, suntem la același nivel cu USL-ul, dar nu uitați că noi suntem singuri, ne batem cu 3 partide și am făcut același scor la Sebeș cu un om care a dorit lucrul ăsta și care a venit cu 40-50 de zile înainte de ziua votului, cu o echipă, cu un program și cu oameni care vor să facă niște lucruri. Fiți siguri că, în 4 ani, orice s-ar întâmpla, vom câștiga la Sebeș pentru că dacă ai oameni motivați, lucrurile se pot duce acolo unde trebuie. Eu i-am felicitat”.

La rândul său, Clement Negruț este de părere că la Sebeș s-a furat și recunoaște că o parte din vină îi aparține lui Nicolae Dobra. „L-am cărat pe Dobra în campanie și știu ce vorbesc. Dincolo de asta, munca acestei echipe a fost extraordinară, atât a lui Adrian Bogdan, cât și a lui Dorin Nistor, care a s-au depășit pe ei înșiși în această campanie și au făcut-o pentru Sebeș și pentru PDL”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. raul

    sâmbătă, 16.06.2012 at 11:48

    Hoţul striga HOŢUL !!! Ce sa spun. Doar acolo s-a furat ?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax