Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A băut până a provocat un scandal la un bar din Abrud. Tânăr de 23 de ani, cercetat după ce a lovit o femeie şi a scos din local clienţii

Publicat

pumn, bataie, agresiune Un tânăr din Abrud este cercetat de poliţişti după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, băut fiind a agresat o femeie ce se afla într-un bar din oraş. Prin scandalul provocat i-a determinat şi pe o parte din clienţii barului să părăsească localul.

Poliţiştii din Abrud îl cercetează sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice pe un bărbat din oraş care a provocat scandal într-un bar.

În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orelor 01.15, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice într-un local public din Abrud, S.M., de 23 de ani, a avut un comportament violent. A agresat o femeie ce se afla în bar şi i-a determinat pe o parte din clienţii barului să părăsească localul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax