Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A băut până la epuizare şi s-a pus la somn în mijlocul străzii. Un bărbat din Sărtaş a murit, după ce a fost lovit cu maşina de un tânăr de 28 de ani

Publicat

Un şofer din Baia de Arieş, l-a acroşat pe un bărbat de 56 de ani, care dormea în mijlocul străzii. Tânărul de 28 de ani din satul Sărtaş, la efectuarea manevrei de mers înapoi pe o străduţă laterală din localitate nu l-a observat pe bărbatul care aflat sub influenţa alcoolului, a adormit în mijlocul străzii.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.30, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată cu privire la faptul că în satul Sărtaş , a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.S.C., de 28 de ani, din Sartăş, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu un autoturism pe o străduţă laterală, l-a acroșat pe B.N., de 56 de ani, din aceeaşi localitate, care, posibil datorită consumului excesiv de alcool, dormea în mijlocul drumului.

În urma accidentului B.N. a suferit leziuni corporale grave şi a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului B.N. a suferit leziuni corporale grave şi a decedat.

Faţă de M.S.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax