Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A comis 5 furturi din gospodării, la Horea și Albac. Tânăr de 25 de ani din Cluj, cercetat în stare de arest preventiv

Publicat

furt casaPoliţiştii din Albac şi Horea, sprijiniţi de poliţiştii din Cîmpeni, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat din judeţul Cluj, care, în ultimele două săptămâni, ar fi comis 5 furturi din gospodării din cele două comune şi o tentativă de furt de combustibil dintr-un utilaj aflat într-o carieră din comuna Horea. Va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Poliţiştii Posturilor de Poliţie Albac şi Horea sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni l-au identificat, sâmbătă, pe B.C., de 25 de ani, din comuna Aghireş, judeţul Cluj, ca persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din anexe gospodărești, fapte reclamate celor două posturi de poliţie în perioada 15-24 iulie.

Se pare că, în noaptea de 14/15.07.2017, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în 3 anexe ale unor locuinţe din localităţile Măteşeşti şi Baba, comuna Horea şi a sustras 4 motofierăstraie electrice şi o motocositoate.

În noaptea de 22/23.07.2017, tânărul ar fi sustras din anexele unor locuinţe din comuna Albac, un motofierăstrău, o motocositoare, mai multe scule electrice şi mai multe canistre cu benzină şi motorină şi ar fi încercat să sustragă combustibil dintr-un utilaj aflat într-o carieră de piatră din comuna Horea.

Prejudiciul total, cauzat prin acesta fapte, a fost estimat la 13.000 de lei.

În cursul zilei de 29 iulie, B.C. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, iar ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a lui B.C. precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax