Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A distrus bunuri din apartamentul vecinului: Bărbat de 49 de ani din Alba Iulia, REŢINUT de poliţişti

Publicat

arestat, catuse Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Alba Iulia este cercetat penal pentru distrugere, după ce, sub influenţa alcoolului, a intrat în apartamentul unui vecin şi i-a răvăşit locuinţa. A distrus bunuri şi a aruncat o masă din lemn pe scara blocului. Acum, a fost reţinut de poliţişti.

Incidentul a fost anunţat la Poliţia din Alba Iulia vineri, la ora 11.50. A sunat 112 un cetăţean care locuieşte pe strada Arnsberg  şi a rcelamant că un bărbat i-a pătruns în locuinţă şi i-a distrus mai multe bunuri.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că în jurul orei 11.30, G.I., în bărbat de 49 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a distrus uşa de acces în locuinţa vecinului său şi, în lipsa acestuia de la domiciliu, i-a distrus mai multe bunuri şi a aruncat o masă din lemn, pe scara blocului.

Poliţiştii au întocmit faţă de G.I. dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au luat măsura reţinerii lui, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax