Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, dar poate fi salvat cu o operaţie la Paris. Ciprian Clamba, de 13 ani, din Alba Iulia are nevoie de ajutor. Unde se pot face donaţii

Publicat

ciprian clamba La vârsta de 13 ani, Ciprian Beniamin Clamba a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală. Copil responsabil, cu zâmbetul pe buze, cuminte, care iubeşte să se joace alături de cei doi fraţi ai lui, Ciprian are nevoie de ajutorul nostru, să-i dăm o şansă la viaţă. Băiatul ar putea fi operat de urgenţă, iar singura lui şansă este o  intervenţie chirurgicală ce poate fi efectuată doar la o clinică de specialitate din Paris.

Ciprian era un băieţel vesel, plin de energie, până săptămâna trecută, când au apărut primele simptome ale unei boli crâncene. „Nu este o boală <necruţătoare> pentru că şi această cumplită tumoră poate să fie învinsă, cu ajutorul nostru, al tuturor”, scrie profesoara băiatului, Monica Creţu.

Micul viitor pianist, în vârstă de numai 13 ani, de la Liceul de Arte „Regina Maria” are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea fi operat de urgenţă.

Singura lui şansă este, însă, o intervenţie chirurgicală ce poate fi efectuată doar la o clinică de specialitate din Paris. Ciprian are o tumoră pe creier de 5/4 cm.

Ciprian este în clasa a VII-a A şi este unul dintre cei trei fraţi foarte talentaţi ai familiei Clamba, elevi ai Liceului de Arte din Alba Iulia.

Studiază pianul de la 7 ani, la clasa profesoari Berta Claudia Bubău. Sensibil, prietenos, politicos, bine crescut de către părinţii săi, Ana şi Aurel Clamba, Ciprian este un înger mic, cu suflet mare, care trebuie ajutat să-şi continue zborul lui pământesc aici, printre noi. Îngerii ne ajută pe noi în fiecare zi, dar se vede că uneori au şi ei nevoie de ajutor.

În sprijinul lui, profesoara Monica Creţu a anunţat că se vor organiza în curând mai multe evenimente cu caracter umanitar, la care sunteţi invitaţi să participaţi şi să contribuiţi.

Puteţi face, totodată, donaţii, în conturile deschise la Banca Transilvania, după cum urmează:

CLAMBA ANA – EURO: RO05BTRLEURCRT00T7590601; RON: RO44BTRL00101201T75906XX; USD: RO45BTRLUSDCRT00T7590601. Detalii pot fi obţinute şi la telefon 0758/900675, la care răspunde Monica Creţu.

De asemenea, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia şi în magazinul Domo (Bulevardul Transilvaniei) se colectează şi donaţii în bani cash.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax