Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A fost lansată prima carte de rugăciuni audio pe telefonul mobil. Aplicația permite credincioșilor să asculte rugăciuni și slujbe înregistrate

Publicat

În cazul în care nu ajungeți la biserică sau din cauza unor probleme de sănătate nu puteți merge în Casa Domnului să vă rugați și să ascultați liturghia, nu mai trebuie să vă faceți probleme. Acum și biserica este în pas cu tehnologia și cu aplicația „Rugăciune” puteți să ascultați slujbele și rugăciunile pe telefon. Mitropolia Cluj a lansat o astfel de aplicație pentru telefonul mobil care le permite credincioșilor să fie mai aproape de Dumnezeu, în orice moment al zilei. Aplicația a fost realizată cu aprobarea Mitropolitului Clujului, Andrei Andreicuț și vine în întâmpinarea tinerilor.

Potrivit descrierii, „Rugăciune” este prima carte de rugăciuni audio, în limba română, cuprinsă într-o aplicație mobilă. Conținutul este complex, cu rugăciunile cele mai uzuale, iar textele sunt structurate în șase capitole: Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfânta Liturghie, Psalmi, Părinți Duhovnicești și Diferite Trebuințe. Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală pentru această aplicație aparțin preotului ortodox Ioan-Tănase Chiș.

Pentru că tehnologia este în special folosită de tineri, reprezentanții Bisericii au hotărât să fie în pas cu tehnologie și să lanseze aplicația „Rugăciune”. Astfel că în fiecare dimineaţă când mergeți la serviciu, un smartphone va permite ascultarea rugăciunilor chiar și în mașină, prin intermediul căștilor sau a difuzorului.

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț a aprobat realizarea acestei aplicații, care se adresează celor care vor să se roage în momente în care citirea este imposibilă.

sursa: buzznews.ro

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax