Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat banii unor pensionari din comuna Ohaba. Bărbat de 36 de ani, cu dosar penal, după ce a sustras aproape 2000 de lei

Publicat

pol

masina politie Un bărbat în vârstă de 36 de ani este cercetat de poliţişti după ce i-a lăsat pe doi pensionari din comuna Ohaba fără banii din casă. Apătruns în locuinţă în timp ce proprietarii se aflau în grădină, în două zile diferite, şi a sustras suma totală de 1960 lei. Poliţiştii l-au prins şi au recuperat prejudiciul.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Postului de Poliţie Ohaba l-au identificat pe L.P., de 36 de ani, din comună, care este bănuit de comiterea a două furturi din locuinţă ce au fost reclamate poliţiei la data de 25 mai, de către un cetăţean în vârstă de 94 de ani.

Din cercetări a rezultat că în zilele de 19 şi 22 mai, profitând de faptul că reclamatul şi soţia sa se aflau în grădină, L.P. a pătruns în locuinţă şi, dintr-un sertar, a sustras sumele de 260, respectiv 1.700 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşit să recupereze întregul prejudiciu, acesta fiind restituit familiei păgubite.

Faţă de L.P. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax