Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat bijuterii dintr-o locuinţă din Sebeş. Bărbat de 39 de ani, cercetat de poliţişti. Oamenii legii au recuperat prejudiciul

Publicat

bijuterii Un bărbat de 39 de ani din Sebeş s-a ales cu dosar penal după ce a furat bijuterii dintr-o locuinţă din oraş. Poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, returnând proprietarului bunurile furate.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 8 iulie, M. A., de 56 ani, din Sebeş, a reclamat la poliţia municipiului că de la locuința sa lipseau mai multe bijuterii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații  Criminale l-au identificat pe B.V.L. (39 de ani), din Sebeş care furase din locuința  păgubitului bijuterii în valoare de 300 lei.

Bunurile au fost recuperate și restituite persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1 din Codul Penal.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax