Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat elemente de cupru de la un cazan de ţuică dintr-o gospodărie din comuna Unirea. Tânăr de 22 de ani, REŢINUT de polițiști. Are antecedente penale

Publicat

cupruUn tânăr de 22 de ani din Ocna Mureș a fost reținut de polițiști, pentru furt dintr-o gospodărie din comuna Unirea. Tânărul a sustras mai multe elemente din cupru, pe care le-a vândut. 

Luni, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi de către un cetăţean din comuna Unirea, cu privire la faptul că, în perioada 12-19 decembrie, dintr-o anexă a locuinţei sale, i-a fost sustrase mai multe elemente din cupru, părţi componente ale unui cazan de ţuică.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizarea furtului, a fost identificat C.A., de 22 de ani, din comuna Unirea, ca persoană bănuită de comiterea faptei.

În noaptea de 14/15 decembre a pătruns în curtea locuinţei victimei, a sustras elementele din cupru pe care ulterior le-a presat şi le-a valorificat, potrivit IPJ Alba.

Faţă de C.A., care are antecedente penale, iar în 2016 a comis alte 3 infracțiuni de furt, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax