Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat poarta de la grădina unui consătean. Tânăr de 25 de ani din comuna Hopârta, cu dosar penal

Publicat

usa gradina metal Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Hopârta este cercetat de poliţişti după ce a furat poarta de la grădina unui consătean. A dus-o acasă şi a folosit-o în gospodărie, însă a fost prins de oamenii legii.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Postului de Poliţiei Hopârta l-au identificat marţi pe P.D.I., de 25 de ani, din comuna Hopârta, ca persoană bănuită de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la începutul lunii septembrie.

În 25 august, în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa din localitatea Şpălnaca, tânărul a sustras poarta metalică de la grădina ce aparţine unui cetăţean din localitate, situată în extravilan.

Ulterior a transportat-o acasă şi a folosit-o în grădina sa, loc din care a fost recuperată de poliţişti şi restituită proprietarului.

Faţă de P.D.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tot poliţiştii din Hopârta îl cercetează pe un bărbat de 41 de ani, din comună, care, la data de 6 septembrie, ar fi sustras 200 de kilograme de porumb din cultura unui cetățean, situată în locul numit „Sub Arbunari”.

Şi în acest caz, faţă de persoana bănuită de comiterea furtului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax