Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat un miel din gospodăria unui vecin şi a vrut să-l vândă. Tânăr din Blaj, prins în flagrant de jandarmi

Publicat

mielUn tânăr din Blaj a fost prins de jandarmi după ce a furat un miel din gospodăria unui vecin şi a vrut să-l vândă. Jandarmii au adus acest caz în atenţia poliţiei.

Un cetăţean domiciliat pe strada Sălciilor din municipiul Blaj s-a prezentat sâmbătă, 28 februarie, la sediul Secţiei de Jandarmi din localitate şi a solicitat ajutor deoarece, în jurul orei 21.00, constatase că-i dispăruse un miel şi bănuia că acesta fusese sustras.

Un echipaj de jandarmerie a acţionat pentru căutarea autorului furtului, iar în jurul orei 21.30 a fost identificat principalul suspect.

Este vorba de P.M. în vârstă de 18 ani, care a recunoscut că, în jurul orei 20.30 a intrat într-o gospodărie situată pe strada Sălciilor şi a sustras un miel, cu intenţia de a-l valorifica în interes personal. Tot el a mai spus că a încercat să-l vândă cât mai repede unui trecător, un bărbat domiciliat în Târnăveni, contra sumei de 15 lei.

Ca urmare a intervenţiei oportune a jandarmilor tranzacţia nu a mai avut loc.

Păgubitul şi-a recuperat prejudiciul, iar în cauză, existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Blaj pentru continuarea cercetărilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax