Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A intrat cu maşina, intenţionat, în poarta unei case. Dosar penal pentru un bărbat din Mihalţ

Publicat

politie

S-a certat cu un consătean, s-a urcat într-o maşină neînmatriculată fără a avea permis şi a lovit cu autoturismul poarta casei acestuia. Este isprava unui bărbat din Mihalţ, care s-a ales, luni, cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, luni seara, în jurul orei 20.45, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a lovit poarta de acces a unui imobil din localitatea Mihalţ.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că B.C., un bărbat de 35 de ani, din Mihalţ, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un alt bărbat, s-a urcat în autoturismul personal, neînmatriculat și a lovit cu acesta poarta de acces a unui imobilul, după care a părăsit locul evenimentului.

Faţă de B.C, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere și conducerea sau punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax