Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A jignit două femei care nu au reacţionat la „avansurile” sale. Bărbat de 36 de ani din Alba Iulia, amendat de jandarmi

Publicat

Supărat că două femei au rămas indiferente la avansurile sale, un bărbat din Alba Iulia le-a înjurat şi le-a jignit. Ofensate, acestea au apelat la jandarmi care l-au sancţionat contravenţional.

Incidentul a fost semnalat marţi, 29 iulie, la ora 14.00, în faţa blocului G2, situat pe strada Ansberg din Alba Iulia. Aflat în stare avansată de ebrietate, Marius B. (36 de ani) a observat două femei şi a încercat insistent să poarte o conversaţie cu ele.

Acestea l-au ignorat, fapt care a determinat furia bărbatului care le-a jignit şi le-a înjurat, fără să ţină cont că la violenţa verbală asistau şi alte persoane, printre care şi minori.

Chemat în ajutor de una dintre cele două victime, un echipaj de jandarmerie a pus capăt obscenităţilor, l-a calmat pe scandalagiu, i-a indicat să evite pe viitor astfel de comportamente şi l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Antin

    miercuri, 30.07.2014 at 19:53

    De ce le e atat de greu tuturor sa scrie ARNSBERG? 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax