Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A lovit cu oglinda autoturismului o femeie de 83 de ani care circula pe bicicletă și a părăsit locul accidentului. Dosar penal pentru un șofer din Sebeș

Publicat

politie

masina politie politia Un șofer în vârstă de 65 de ani din Sebeș s-a ales cu dosar penal după ce a acroșat cu oglinda autoturismului o femeie în vârstă de 83 de ani, din localitate, care circula pe o bicicletă. După producerea accidentului bărbatul și-a continuat drumul, fără a anunța poliția.

Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către reprezentanţi ai spitalului din Sebeş, cu privire la faptul că la camera de primiri urgențe s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, victima, o femeie în vârstă de 83 de ani, din Sebeş, în timp ce circula pe o bicicletă, la intersecţia străzilor Mureşului cu Ştefan cel Mare, a fost acroşată cu oglinda retrovizoare a unui autoturism. După producerea accidentului, şoferul autoturismului şi-a continuat drumul, fără a anunţa poliţia, iar femeia s-a deplasat la domiciliu. Ulterior aceasta s-a prezentat la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto care a provocat accidentul. Acesta este un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Sebeş, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax