Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: A sustras un aparat medical dintr-o farmacie din Alba Iulia. Femeie din judeţul Sibiu, reţinută de poliţişti. Este cercetată în alte cinci cazuri de furt

Publicat

O femeie de 53 de ani din comuna Şura Mică, judeţul Sibiu, a fost reţinută de poliţiştii din Alba Iulia şi va fi prezentată procurorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetată în mai multe cazuri de furt. A fost prinsă după ce a sustras un aparat medical dintr-o farmacie din Alba Iulia.

Joi, 31 iulie, prin apelul de urgenţă 112, Politia municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat într-o farmacie din Alba Iulia, de unde, profitând de neatenţia vânzătoarei lor, au sustras un aparat medical, părăsind locaţia, spre o destinaţie necunoscută.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de ordine publică şi cei de investigaţii criminale, s-a reuşit identificarea la scurt timp a persoanei bănuite de comiterea acestui furt: N. A., de 53 ani, din comuna  Şura Mica, judeţul Sibiu.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că femeia ar mai fi comis alte cinci furturi, tot pe raza municipiului Alba Iulia, în perioada lunilor mai – iulie 2014.

Printre bunurile sustrase de femeie se numără portmonee cu bani şi acte, telefoane mobile, bijuterii, aparate medicale, dar şi alte bunuri, toate faptele fiind comise în locuri publice, respectiv în stradă, magazine, farmacii.

Faţă de aceasta a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de  furt şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

UPDATE: Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Procurorii au dispus în schimb dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, cu obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

În urma documentării activităţii infracţionale a persoanei, poliţiştii au stabilit că aceasta ar mai fi comis alte trei infracţiuni de furt, tot pe raza municipiului Alba Iulia, în perioada lunilor iunie – iulie 2014.

foto: arhivă


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax