Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A tăiat arbori din platforma de exploatare „Vulturu” din Gârda de Sus şi i-a dat spre vânzare. Un bărbat din Arieşeni este cercetat pentru furt

Publicat

Un bărbat de 30 de ani din Arieşeni este cercetat de poliţişti după ce a furat din platforma de exploatare „Vulturu” din Gârda de Sus, aproximativ 12 m.c. material lemnos rotund, de esenţă răşinoase. În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că vineri, 18 iulie a secţionat mai mulţi arbori din acest loc, după care i-a comercializat unei persoane, din comuna Albac. Materialul lemnos a fost recuperat de poliţişti.

Luni, agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliție Gârda de Sus, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în perioada 18 – 21 iulie persoane necunoscute au sustras din platforma de exploatare masă lemnoasă „Vulturu”, aproximativ 12 m.c. material lemnos rotund, de esenţă răşinoase.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat şi autorul furtului, în persoana lui P. C., de 30 de ani, din comuna Arieşeni. În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în data de 18 iulie a secţionat mai mulţi arbori din „Vulturu” după care i-a comercializat unei persoane, din comuna Albac. Poliţiştii au recuperat materialul lemnos. Față de P.C.. se efectuează cercetări, pentru săvârsirea infractiunii de „furt”.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax