Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: A treia TENTATIVĂ de SUICID. Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe o clădire situată pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia

Publicat

bucea Luni seara, în jurul orei 21:40, un bărbat de 35 de ani s-a urcat pe un imobil aflat în construcție situat pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia și a amenințat că se aruncă în gol.

La fața locului au intervenit echipaje ale polițiștilor și pompierilor.

Din primele informații se pare că tânărul s-a urcat pe o clădire aflată în construcție, situată pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în zona Bazinului Olimpic.

UPDATE: După câteva minute de negocieri, polițiștii și pompierii au reușit să îl coboare de pe clădire.

Bărbatul se numește Ciprian Bucea și este la a treia tentativă de suicid. Acesta s-a urcat în octombrie anul trecut și martie anul acesta pe clădirea Albapam din Alba Iulia, de unde a amenințat că se aruncă în gol.

Vezi și FOTO – VIDEO La a doua TENTATIVĂ de SUICID: Tânărul care a ameninţat că se ARUNCĂ de pe clădirea Albapam a fost COBORÂT după o oră

Citeşte şi FOTO – VIDEO| Încă o TENTATIVĂ de SINUCIDERE la sediul Albapam din Alba Iulia: Un bărbat a ameninţat că se ARUNCĂ de pe clădire

Bărbatul de 35 de ani locuieşte la centrul pentru persoane fără adăpost din zona Gării CFR Alba Iulia şi este din Ploieşti, dar are domiciliul în judeţul Alba, oraşul Cîmpeni.

La câteva luni după ce s-a urcat ultima oară pe clădirea Albapam din zona Gării CFR, bărbatul a ales o altă clădire, aflată în construcție, de această dată situată pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în zona Bazinului Olimpic.

YouTube video

Ciprian Bucea a spus că a recurs din nou la acest gest de disperare pentru că are doar o pensie de handicap şi nu are un loc de muncă.

”Vreau și eu un loc de muncă și dacă se poate să îmi dea și mie un loc de muncă, la Primărie, oriunde. Am o pensie de handicap”, a declarat tânărul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. lupu sur

    marți, 12.05.2015 at 07:30

    Ar fi cazul sa fie lasat sa-si faca damblaua.Se va fi saturat omul sa tot fie salvat.Pompierii si politia sa se ocupe pe banii nostri de lucruri serioase.Asa ca va rog,lasatil in pace.

  2. Florin

    miercuri, 13.05.2015 at 20:28

    Domnilor acest om este o persoana necajita. Nu va bateti joc de astfel de oameni deoarece s-ar putea sa va primiti rasplata dreapta de la Bunul Dumnezeu.
    Nu stiti prin ce a trecut acest om. Poate altii daca ati fi fost in locul lui ajungeati mai rau…

    E usor sa judeci si sa critici si mai greu sa ajuti, nu?

    E trist ca unii dintre reporteri il iau la misto(ma refer la barbatul ce il intreaba daca a baut).

    Din pacate traim intr-o tara de oameni din ce in ce mai depravati.

    Lupu sur: invata sa scrii inainte sa emiti pareri. Esti doar un simplu analfabet care ar trebui sa repete ciclul primar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax