Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT la ieșire din Aiud spre Teiuș. Trei persoane rănite, după ce două mașini s-au lovit

Publicat

17392234_1477172158974154_1151671703_n Un accident rutier s-a produs sâmbătă seara, la ieșirea din Aiud spre Teiuș. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, mai multe persoane au fost rănite ca urmare a unei tamponări între două automobile, produse în zona benzinăriei Lukoil din Aiud.

La fața locului s-au deplasat și echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Cauza accidentului este neacordarea de prioritate, spun polițiștii.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 23.00, pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud, L.A.G. (27 de ani), din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la ieşirea dintr-o staţie de carburanţi şi nu a acordat prioritate unui autoturism ce era condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni grave, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia, iar doi bărbaţi, de 27 şi 37 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax