Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident de muncă la Vinţu de Jos: Un bărbat de 60 de ani a murit, după ce a fost rănit grav în timp ce descărca lemne

Publicat

Un bărbat de 60 de ani a fost accidentat, joi după-amiază, în timp ce descărca o autospecială ce conținea material lemnos. Incidentul a avut loc în incinta unui depozit de pe raza localității Vințu de Jos.

Bărbatul a suferit leziuni în zona capului și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba. Oamenii legii au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.10, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin  SNUAU 112, cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale din  Vinţu de Jos a avut loc un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că C.D., de 60 de ani, din comuna Blandiana, judeţul Alba, conducătorul unei autospeciale încărcată cu material lemnos, a parcat autovehiculul în curtea societăţii comerciale, pentru a fi descărcată.

În timp ce erau efectuate operaţiunile de descărcare cu ajutorul unui utilaj tip Ifron, un buştean a căzut din camion peste C.D., care se afla în lateralul camionului, în partea opusă celei prin care se efectua descărcarea.

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni corporale grave în zona capului, a fost transportat în stare de inconştienţă la spitalul din Alba Iulia, unde, la scurt timp a decedat.

Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba pentru stabilirea tuturor împrejurările în care s-a produs acest eveniment.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Accidente de muncă cu urmări grave, înregistrate anul trecut la firme din Alba: Zece persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestor evenimente | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax