Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT de muncă MORTAL la Teiuș, pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda. Un tânăr a decedat după ce a fost lovit de un utilaj

Publicat

lucrari autostrada lot 3 Un tânăr în vârstă de 27 de ani a decedat, marţi, în jurul amiezei, într-un tragic accident de muncă, produs pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda.

Potrivit ISU Alba, acesta a fost lovit de un buldoexcavator în timpul lucrărilor din zona Teiuș-Căpud, pe Lotul 2. 

UPDATE: Şeful Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă de la ITM Alba, Vasile Suciu, a precizat pentru Alba24 că accidentul de muncă a fost anunţat în jurul orei 12.00.

Victima este Adrian Sergiu Suciu, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Teiuş. Acesta absolvit Facultatea de Drept la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și era căsătorit de un an.

Tânărul lucra cu o autobasculantă, proprietatea firmei sale, pe şantierul autostrăzii. Transporta balast şi pământ. În momentul accidentului, acesta s-ar fi aflat în spatele benei şi a fost surprins de un buldoexcavator ce efectua o manevră de mers cu spatele, fiind strivit între cele două utilaje.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Teiuş.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu

    marți, 11.07.2017 at 16:45

    Este copilul lui cornel suciu care este impegat la gara la teius

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax