Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN67C – Transalpina, în localitatea Laz: Tânără din Sebeş, rănită după ce o maşină s-a izbit de un parapet din beton

Publicat

spre transalpina1O tânără de 29 de ani din Sebeş a fost rănită, duminică, 1 Mai, în ziua de Paşti, în urma unui accident rutier petrecut pe DN67C – Transalpina, pe raza localităţii Laz. Maşina în care se afla tânăra a ajuns pe contrasens, s-a lovit de un parapet de beton şi apoi a ajuns în afara carosabilului.

Duminică, 1 Mai, la ora 6.48, pe DN67C, în localitatea Laz, A.N., un tânăr de 28 ani din Săsciori, aflat la volanul unui autoturism Skoda Fabia, a ajuns pe constrasens, în timp ce conducea dinspre Şugag şi s-a lovit de cu maşina de un parapet din beton. Ulterior, autoturismul a ajuns în afara carosabilului.

O tânără de 29 ani din Sebeş, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Sebeş şi ulterior la cel din Alba Iulia, pentru investigaţii medicale de specialitate.

Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax