Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT grav în Apuseni: Bărbat de 51 de ani din Alba Iulia, transportat cu elicopterul SMURD la spital, după ce a intrat cu maşina într-un autobuz

Publicat

politist elicopter smurd accident Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Alba Iulia a fost rănit grav într-un accident rutier petrecut joi dimineaţa pe DN75, în Munţii Apuseni, pe raza localităţii Valea Dobrii. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul din Târgu Mureş.

Accidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 10.17. Potrivit IPJ Alba, în timp ce conducea un autoturism Renault, pe DN75, între Lupşa şi Bistra, la Valea Dobrii, B.V.G. (51 de ani) din Alba Iulia, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autobuz condus regulamentar de un bărbat din Bistriţa.

În urma impactului, şoferul autoturismului Renault a suferit leziuni grave şi a fost transportat de un echipaj al Ambulanţei Câmpeni la spitalul din oraş. De acolo, a a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu-Mureş.

Diagnosticul iniţial era fractură antebraţ şi femur, contuzie toraco-pulmonară cu pneumotorax, fracturi costale.

UPDATE:  La data de 05 mai, în jurul orei 10,17, pe DN 75, pe raza localităţii Valea Dobrii, B.V.G., de 51 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autobuz ce era condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bistriţa.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit multiple leziuni şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Târgu Mureş.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax