Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident grav la ieşire din Abrud, la Gura Roşie

Publicat

UPDATE:

Şoferul autoutilitarei lovite în plin de o autocisternă, marţi după-amiază, la ieşirea din Abrud, a decedat marţi seară, în jurul orei 21.35, la Spitalul Judeţean Alba. B.I, în vârstă de 36 de ani, din Câmpeni se afla la volanul autoutilitarei, când, din sens opus, T.I., de 50 de ani, din municipiul Lugoj, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul, într-o curbă cu viraj la stânga, fără a se asigura şi a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula regulamentar. Cei doi conducători auto şi pasagerul A.I., de 47 de ani, din comuna Bistra au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba, dar, din păcate, câteva ore mai târziu, tânărul nevinovat a murit.

Accidentul s-a produs, marţi, pe DN74, pe raza localităţii Gura Roşie, comuna Roşia Montană. În jurul orei 16.00, o autocisternă ce transporta gaz lichefiat a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, nu existau urme de scurgeri de gaz pe carosabil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax