Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT MORTAL la Ighiu. O femeie şi-a pierdut viaţa şi un bărbat a fost rănit, după ce un tractor s-a răsturnat

Publicat

tractor O femeie şi-a pierdut viaţa şi un bărbat a fost rănit în urma unui accident petrecut joi, în jurul amiezei, la Ighiu. Din primele date, un tractor s-a răsturnat, iar cei doi au fost prinşi sub utilaj.

Femeia a intrat în stop cardio-respirator şi s-au făcut manevre de resuscitare. Bărbatul era conştient, dar a fost şi el rănit.

Accidentul s-a petrecut pe un drum local, neasfaltat, între târgul de animale şi bazinul de apă, potrivit IPJ Alba.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ISU Alba şi ai Poliţiei.

UPDATE: Femeia a murit. Viaţa acesteia nu a mai putut fi salvată, în ciuda manevrelor de resuscitare.

UPDATE1: Cei doi erau soţ şi soţie, din Ighiu. Bărbatul (76 de ani) conducea tractorul în pantă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu utilajul agricol, pe partea stângă. Femeia avea 68 de ani şi era pasageră în autovehicul. Şoferul a fost transportat la spital, în stare de conştienţă.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, „în jurul orei 12.10, poliţiştii Secției 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident în apropierea bazinelor de apă de pe raza comunei Ighiu, judeţul Alba

În urma cercetărilor s-a constat că N.I. de 76 de ani, din Ighiu, judeţul Alba,  în timp ce conducea tractorul agricol pe drumul de exploatare agricolă care face legătura între Drumul Judeţean 107H și bazinele de apă, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat  pe partea stângă, intr-o parcelă cu porumb.

În urma accidentului, bărbatul şi soţia acestuia, pasageră în tractor, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spitalul Județean Alba pentru a primi îngrijiri medicale.

În drum spre spital, femeia, N.I, de 68 de ani, a decedat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Beni

    joi, 15.06.2017 at 15:06

    Buna ziua!Cunoaste cineva persoanele implicate in accident?Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax