Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT GRAV la Rădeşti, lângă Aiud: Maşină lovită de TREN. Patru persoane rănite şi transportate la spital

Publicat

tren politistiUn accident rutier grav s-a petrecut marţi după-amiaza pe raza localităţii Rădeşti, lângă Aiud. Din primele date, un autoturism a fost lovit de un tren. Patru persoane din maşină au fost rănite şi transportate la spital.

Accidentul s-a petrecut la trecerea de cale ferată spre localitatea Rădeşti, potrivit IPJ Alba. Autoturismul a fost lovit de un tren Regio de persoane care circula dinspre Deva spre Cluj.

Potrivit ISU Alba, circulaţia feroviară nu este blocată. un echipaj de la Detaşamentul Aiud a intervenit pentru scoaterea unei persoane rămase blocată în caroseria maşinii.

Cele patru persoane au fost transportate în stare de conştienţă la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, marţi, 31 ianuarie, la ora 17.08, pe drumul vicinal Aiud – Rădeşti, T.G., un bărbat de 32 de ani, din Rădeşti, în timp ce conducea un autoturism, la trecerea la nivel cu cale ferată, situata în dreptul Cantonului 408, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier şi semnalele de avertizare, iar autoturismul a fost acroşat de un tren de persoane ce circula în direcţia Deva – Cluj.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi două femeie de 33 şi 45 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare, iar o femeie de 43 de ani a suferit leziuni corporale grave.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax