Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT grav pe AUTOSTRADĂ, la Aciliu. Un poliţist a fost acroşat de un TIR. Trafic rutier deviat pe DN1, între Sibiu şi Sebeş

Publicat

smurd

accident autostrada elicopter smurd Un poliţist de la Poliţia Autostrăzi a fost rănit grav, luni, într-un accident produs pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeş, zona Aciliu. A fost lovit de un TIR. Traficul rutier a fost deviat pe DN1, la Săliştea.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut între kilometrii 274-275. Poliţia face cercetări la faţa locului.

Din primele date, un poliţist de la Poliţia Autostrăzi, aflat în misiune pe autostradă, oprise maşina şi coborâse să verifice o autoutilitară oprită pe banda de urgenţă. A fost acroşat de un TIR, ce circula spre Sebeş.

A fost rănit grav şi transportat în stare de conştienţă la un spital din Târgu Mureş. A fost preluat de un elicopter SMURD.

accident_a1 UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acest moment, circulaţia rutieră este oprită pe Autostrada A Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 şi 275, în zona localităţii Aciliu, din cauza unui incident rutier în care un poliţist coborât pe banda de urgenţă din echipajul pe care-l conducea, a fost acroşat de un tir într-un parapet aflat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului, poliţistul a fost rănit grav, urmând a fi transportat de urgenţă la spital.

Traficul este deviat pe DN1, între kilometri 270 (localitatea Sălişte, judeţul Sibiu) şi 292 (localitatea Cunţa, judeţul Alba).    

UPDATE2: Poliţistul rănit (D.H.) are 26 de ani şi este din Mediaş.

„E un coleg de la poliție care a fost lovit aflându-se la datorie, de un TIR pe autostradă. S-a deplasat în primă fază un echipaj terestru, care l-a intubat, fiind în stare critică. Elicopterul va decola cu el la Spitalul de Urgență Mureș, unde este așteptat. Zborul e în jur de 20 de minute. E în stare critică, atât pot să spun”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat, la Digi24.

UPDATE3: Potrivit InfoTrafic Poliţia Română, începând cu ora 11.15, circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Sibiu-Deva. Fusese oprită pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 şi 275, în zona localităţii Aciliu, din cauza unui incident rutier în care un poliţist a fost acroşat de un TIR într-un parapet aflat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului, poliţistul a fost rănit grav, iar în prezent se află la spital, pentru îngrijirile medicale necesare.

UPDATE4: Şoferul TIR-ului implicat în accident are 44 de ani şi este din Sibiu. Celălalt autovehicul, o autoutilitară, era condus de un hunedorean de 28 de ani.

sursa foto: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax