Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | Accident grav pe DN 1: O femeie de 65 de ani din Alba, pasageră într-un Renault, a decedat în urma unei coliziuni cu un TIR

Publicat

YouTube video

Un grav accident de circulație s-a petrecut miercuri în jurul prânzului pe DN1, la kilometrul 335 în județul Sibiu. Un autoturism marca Renault, înmatriculat în județul Alba, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar.

Potrivit IPJ Sibiu, șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat pe contrasens într-un tir. Soţia sa, o femeie în vârstă de 65 de ani, din Alba, a murit în urma impactului.

Cei doi se deplasau pe direcția Sebeș-Sibiu și doreau să ajungă la Ocna Sibiului, pentru tratament.

În urma impactului, pasagera din dreapta – soția șoferului – a rămas încarcerată. Șoferul a suferit și el leziuni.

YouTube video

Comunicatul IPJ Sibiu:

În data de 16.07.2014, în jurul orelor 12,30, pe DN1, în afara localităţii Aciliu, L.I. în vârstă de 66 de ani, din judeţul Alba, a condus autoturismul pe direcţia Sebeş – Sibiu, iar la km. 335, pe fondul neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR înmatriculat în Turcia, condus de către un cetăţean turc, în vârstă de 47 de ani.

În urma accidentului, pasagera din partea dreaptă-faţă a autoturismului, o femeie de 65 de ani, din judeţul Alba, a fost rănită grav şi a decedat la scurt timp după sosirea la faţa locului şi intervenţia echipajelor SMURD. Conducătorul auto al autoturismului a fost şi el rănit grav, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Timp de două ore, în zona producerii evenimentului, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, în ambele sensuri, alternativ, pe o bandă de mers.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii acestui accident rutier.

VIDEO: Ora de Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax