Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident grav pe DN75, între Cîmpeni şi Bistra. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşină

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă seara, pe DN75, la kilometrul 79+900 metri, între Cîmpeni şi Bistra. Un bărbat de 47 de ani care circula pe jos, pe carosabil, a fost acroşat de un autoturism.

Din primele informaţii, şoferul care nu l-a observat la timp pe bărbat şi l-a lovit cu maşina este un tânăr de 23 de ani care circula cu un Opel Astra înmatriculat în Alba.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Cîmpeni, unde a decedat, din cauza leziunilor.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut la ora 23.14, pe sensul de mers Cîmpeni – Bistra. Şoferul, B.A.C. (23 de ani) din Bistra, l-a acroşat pe V.V. (47 de ani) din Bucium, care se deplasa pe carosabil, pe aceeaşi bandă de circulaţie. Bărbatul din Bucium a murit la spital.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 23.14, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN75 s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.A.C., de 23 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 75, în  direcţia Cîmpeni – Bistra, pe raza orașului Cîmpeni, l-a acroşat cu partea dreapta faţă a autoturismului pe V.V., de 48 de ani, din comuna Bucium, care se deplasa din sens opus pe mijlocul benzii de circulaţie.

În urma accidentului pietonul a suferit leziuni corporale grave şi a decedat la spitalul din Cîmpeni, la scurt timp după producerea accidentului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax