Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident grav pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un TIR

Publicat

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier grav petrecut vineri dimineaţa, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Acesta circula pe o bicicletă şi a fost surprins şi lovit de un TIR. În urma impactului, bărbatul a decedat.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia dintre şoseaua de centură şi DN43, drumul care duce spre Drâmbar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 8.55, A.C. (82 de ani), din Alba Iulia, în timp ce se deplasa cu bicicleta, încercând să traverseze şoseaua de centură, nu a acordat prioritate unui TIR înmatriculat în Bistriţa-Năsăud, condus de un bărbat de 34 de ani din Borşa, Maramureş. În urma impactului, bărbatul de 82 de ani a decedat pe loc.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “la data de 06.09.2013, ora 8.55, la intersecția străzii Mărășești cu şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, A.C., un bărbat de 82 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce circula pe o bicicletă, nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și nu a acordat prioritate unui camion condus de un bărbat de 34 de ani, din Borşa, judeţul Maramureş, fiind acroşat de acesta.

În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale grave şi a decedat la locul producerii accidentului”.

Acesta se numea Cornel Anghel şi a fost medic veterinar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. satul de Romania

    vineri, 06.09.2013 at 10:40

    Pana nu se face un giratoriu acolo vor mai muri oameni !!!! Bine ca ati facut peste tot giratorii la pret de vila si total inutile (unele).
    Hava, daca centura e pe domeniul municipalitatii, fa urgent ceva pentru ca altfel vei avea pe constiinta vieti pierdute !

    • @satul de Romania

      vineri, 06.09.2013 at 13:09

      Tocmai asta e problema. Centura nu se afla in „ograda” primariei.

  2. mihai

    vineri, 06.09.2013 at 11:58

    Poate in ceasul al 12-lea vor intelege si cei de la politia rutiera ca in zona respectiva trebuie amplasate radare pentru a mai reduce cei din trafic viteza. In intersectia respectiva se intra cu viteza de peste 100km/h cu toate ca sunt limitari. Dar pe nimeni nu intereseaza. Stam in oras cu radarul sa prindem melci si broaste testoase ce trec cu putin de 60km/h.

  3. cetatean

    vineri, 06.09.2013 at 15:06

    Sa nu va mire daca se va intampla vreun accident grav la iesirea de pe Str. Gemenilor (Partos) catre Str. Regiment V Vanatori. In cele mai multe cazuri vizibilitatea e ZERO din cauza masinilor parcate la atelierul lui Haplea. Efectiv, iesi la risc! Bine ca politia sta cu masina dupa pasarela, la Lukoil, sa prinda melci si broaste testoase cum bine spunea Mihai!
    Nici cu caruciorul nu poti urca pe pasarela, probabil ca d-nul Hava a considerat ca bolnavii in carucior sau copiii nu au acces pe pasarela!!!

    RUSSSIIINNNNEEEEE!

  4. Pingback: Primăria Alba Iulia solicită CNADNR amenajarea intersecţiei străzii Mărăşeşti cu şoseaua de centură a oraşului, pentru creşterea siguranţei rutiere | Alba24

  5. Pingback: Tragedii pe şoselele din Alba: 146 de accidente grave, în 2013, până la mijlocul lunii decembrie. 27 de oameni şi-au pierdut viaţa | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax