Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Alba Iulia: Doi copii de 5 ani, răniţi după ce două maşini s-au lovit, în sensul giratoriu

Publicat

sens giratoriu indicator Două fetiţe în vârstă de 5 ani au fost rănite într-un accident rutier petrecut joi, în Alba Iulia, la intersecţia cu drumul spre Bărăbanţ. Două maşini conduse de şoferiţe s-au lovit după ce una dintre ele nu a acordat prioritate, în sensul giratoriu.

Potrivit IPJ Alba, joi, 8 iunie, în jurul orei 17.23, la intersecţia străzilor Mureşului cu Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia, o  femeie în vârstă de 32 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care circula regulamentar, în sensul giratoriu.

În urma accidentului, două minore, în vârstă de 5 ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale.

Reamintim că zona intersecţiei cu cartierul Bărăbanţ este deja cunoscută pentru numărul mare de accidente.

Citeşte şi

VIDEO: Momentul IMPACTULUI. ACCIDENTUL mortal de pe DN1, de la Inoc, filmat de un participant la trafic »

VIDEO / FOTO UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN1, la Inoc. Un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa şi alți trei au fost răniţi. Se întorceau de la o competiţie sportivă »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax