Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident în Alba Iulia, lângă Ambient. O femeie a fost rănită și a primit îngrijiri medicale

Publicat

smurd

Un accident rutier s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 13.00, în Alba Iulia, pe DN 1, în zona magazinului Ambient. Au fost implicate două autoturisme, o persoană a fost rănită și a primit îngrijiri la fața locului, de la un echipaj SMURD. 

Din primele informații oferite de IPJ Alba, accidentul s-a produs în timp ce șoferul unui autoturism încerca să efectueze o manevră pentru a întoarce mașina, însă a fost surprins de o autoutilitară. O femeie, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 13.04, pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, S.V., o femeie de 71 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat în mod corespunzător în momentul plecării de pe loc, fiind surprinsă şi accidentată de o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, o persoană de 43 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.”

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax