Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Apuseni, la Scărişoara: Un şofer cu alcool „la bord” a părăsit la locul faptei după ce a acroşat un biciclist

Publicat

politia accident Un bărbat din judeţul Vâlcea este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi şi părăsirea locului accidentului, în urma unui eveniment rutier petrecut marţi seara, pe DN75, la Scărişoara. Acesta, aflat sub influenţa alcoolului, la volanul unei autoutilitare cu semiremorcă, a acroşat un biciclist.

Accidentul a fost anunţat la Poliţia Cîmpeni la ora 23.30. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat victima, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Scărişoara, care, în timp ce circula pe o bicicletă, a fost acroşat de semiremorca unei autoutilitare care se deplasa din sens opus. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţiştii au luat imediat măsuri pentru identificarea autovehiculul implicat în accident, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii lui, iar la scurt timp acesta a fost oprit, pe DN 75, pe raza comunei Arieşeni.

Şoferul acestuia, I.C., de 51 de ani, din comuna Costeşti, judeţul Vâlcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax