Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Apuseni. Un cal a murit şi doi tineri au fost răniţi. O maşină a acroşat animalul, pe carosabil, la Cărpiniş

Publicat

politia accident noaptea Doi tineri au fost răniţi într-un accident rutier petrecut sâmbătă pe DN74A, la Cărpiniş, în judeţul Alba. Maşina condusă de unul dintre cei doi tineri, din comuna Roşia Montană, a acroşat un cal, pe carosabil. În urma impactului, animalul a decedat.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 22.20, Politia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 74A pe raza localităţii Cărpiniș, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că G.C., un tânăr de 22 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Abrud – Cîmpeni, la kilometrul 4, a acroşat un cal ce se afla pe carosabil.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi un tânăr de 18 ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportați la spitalul din Abrud unde au primit îngrijiri medicale. Totodată, calul lăsat nesupravegheat pe carosabil, a decedat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax