Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în comuna Avram Iancu. Două persoane rănite, după ce o maşină a ajuns pe contrasens. Şoferul era sub influenţa alcoolului

Publicat

politie

accident politia masina politie Două persoane au fost rănite joi, într-un accident rutier produs în Munţii Apuseni, în comuna Avram Iancu. Un şofer care conducea sub influenţa alcoolului a ajuns cu maşina pe contrasens.

Potrivit IPJ Alba, joi, 29 septembrie, în jurul orei 14.30, pe DC 91, pe raza localităţii Avram Iancu, A.S.I. (22 de ani), din comună, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 64 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, a suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Cîmpeni unde au primit îngrijiri medicale.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax