Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în comuna Bucium. Un şofer care conducea cu alcool „la bord” s-a răsturnat cu maşina într-un pârâu

Publicat

masina sant Un șofer în vârstă de 48 de ani din Bucium s-a ales cu dosar penal după ce, cu 0,97 mg/l alcool „la bord”, a încercat să întoarcă autoturismul pe care îl conducea, dar a greşit manevra şi s-a răsturnat într-un pârâu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 august, în jurul orei 15.15, poliţiştii din Abrud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, produs pe raza comunei Bucium.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că T.I.A., de 48 de ani, din comuna Bucium, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 149, a efectuat o manevră de întoarcere, împrejurare în care s-a răsturnat în pârâului Valea Abruzel. În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni uşoare la cap şi a fost transportat la spitalul din Abrud unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.I.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

IPJ Alba atrage atenţia soferilor: „Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge. Pe timpul cercetării, permisul este reţinut fără drept de circulaţie”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax