Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT rutier în comuna Întregalde. Un motociclist fără permis a lovit un minor în vârstă de 8 ani și a fugit de la locul faptei

Publicat

motocicleta Un tânăr de 22 de ani din comuna Stremț este cercetat de polițiști după ce, în timp ce conducea fără permis o motocicletă neînmatriculată, pe raza localității Întregalde, a lovit un minor în vârstă de 8 ani. Motociclistul a părăsit mai apoi locul accidentului, fiind găsit la scurt timp de oamenii legii.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orelor 17.41, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107K, pe raza localităţii Întregalde, s-a produs un accident rutier, provocat de un motociclist care a părăsit locul producerii lui.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un minor în vârstă de 8 ani, din comuna Întregalde, în timp ce se deplasa pe bicicleta, pe raza localităţii Modoleşti, în direcţia Întregalde – Galda de Jos, a fost surprins şi accidentat de o motocicletă al cărui conducător nu a adaptat viteza la drum, intrând în derapaj. După producerea accidentului motociclistul a părăsit locul producerii acestuia.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate de poliţiştii rutieri din Alba Iulia împreună cu poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi cei ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, la scurt timp, a fost identificat motociclistul care a produs accidentul.

Poliţiştii au constatat că C.G.I., de 22 de ani, din comuna Stremţ conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere corespunzător acestui tip de vehicul.
Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul era însoţit de alţi doi motociclişti de 35 şi 20 de ani, din comuna Stremţ, care conduceau motociclete neînmatriculate şi fără a deţine permise de conducere corespunzătoare.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere cu permis necorespunzător şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax