Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în lanţ la Teiuş: Copil de un an, rănit după un carambol cu trei maşini. Un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară

Publicat

coloana trafic Un copil de un an a suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut luni, în jurul amiezii, la Teiuş. Trei maşini au intrat în coliziune în lanţ, după ce un şofer nu a observat la timp şi nu a frânat, venind în spatele unor autovehicule ce circulau în coloană.

Potrivit IPJ Alba, luni, 30 mai, în jurul orei 12.45, pe strada Clujului din orașul Teiuș,  intersecția cu DN 14 B, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din faţă, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul, aflat în faţa sa, condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Aiud.

În urma accidentului, un minor în vârstă de un an, pasager în scaunul de retenție montat pe bancheta din spate a celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţia recomandă şoferilor să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. Pentru un plus de siguranţă, măriţi distanţa în mers, între vehicule.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax