Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident în lanţ pe DN1, lângă Lancrăm produs de un şofer german: Adolescent de 14 ani rănit şi patru maşini lovite

Publicat

pol

Un accident rutier în urma căruia un adolescent de 14 ani din Bucureşti a suferit leziuni uşoare s-a petrecut joi dimineaţa, de DN1, lângă Lancrăm – Sebeş. Un şofer de cetăţenie germană nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţă şi a produs un carambol în care au fost implicate patru autoturisme.

Ca urmare a primelor cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un cetăţean german, L.T.K., în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Ion M., de 45 ani, din municipiul Bucureşti, intrând în coliziune cu acesta.

In urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Bucureşti a fost proiectat în autoturismul care circula în faţă, condus de Liviu D., de 36 ani, din oraşul Horezu, judeţul Vâlcea, care la rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de Dumitru T., de 40 ani, din municipiul Sibiu.

Ca  urmare a accidentului, un minor în vârstă de 14 ani, din municipiul Bucureşti, aflat în autoturismul condus de Ion M., a suferit leziuni corporale ușoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax