Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ACCIDENT în Lunca Târnavei. Biciclist rănit, după ce a fost acroşat de un autoturism. Se afla sub influenţa alcoolului

Publicat

accident bicicletaUn accident rutier s-a petrecut marţi dimineaţa, în jurul orei 10.00, în localitatea Lunca Târnavei, comuna Şona. Din primele date, un biciclist a fost acroşat de un autoturism.

Potrivit ISU Alba, la faţa locului a fost chemat să intervină un echipaj de la Garda Sebeş, iar bărbatul ar fi rănit uşor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată în jurul orei 10.00, despre producerea acestui accident rutier, pe strada Principală din Lunca Târnavei. Din primele date, T.V. (56 de ani), din comuna Şona, în timp ce circula pe bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus regulamentar de P.I. (50 de ani) din Sâncel.

Biciclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. Poliţiştii au constatat că se afla sunb influenţa alcoolului. Avea 0,80 mg/l alcool în aerul expirat.

Citește și

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax