Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT în Mănărade: Un tânăr de 26 ani din Blaj s-a izbit cu maşina într-un cap de pod, iar apoi în stâlpul de telefonie. Avea 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

accident dn1 Un tânăr de 26 de ani, din Blaj aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier pe strada Principală din Mănărade. Şoferul a intrat în coliziune cu un cap de pod, de unde a fost proiectat într-un stâlp de telefonie. După testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, la ora 04.20, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Principală din Mănărade, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.F., de 26 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod de unde a fost proiectat într-un stâlp de telefonie.

În urma accidentului şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare. În urma testării lui cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax