Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Abrud: Minor de 16 ani rănit, după ce a fost acroșat de o mașină în timp ce circula pe bicicletă

Publicat

politie

masina politie rutiera Un minor în vârstă de 16 ani din Abrud a fost rănit şi a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe strada Aleea Florilor. Acesta circula pe bicicletă şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, fiind acroşat de acesta.

Miercuri, 2 septembrie, în jurul orei 19.00, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Aleea Florilor din Abrud s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că un minor, în vârstă de 16 ani, din Abrud, în timp ce circula pe o bicicletă, la o intersecţie, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, din Abrud, fiind acroşat de acesta.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Abrud însă nu a rămas internat.

Conducătoarea auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax